19 Mayıs 2011 Perşembe

msn kamerasında soyunan özgür kız

Özgürlük Meydanı Madman Finlandiya bulunduğu, şimdi Hassan Blasim yazar karşı karşıya öykü tarafından Irak doğumlu olan 11 koleksiyon.

Özgürlük Meydanı Madman Finlandiya bulunduğu, şimdi Hassan Blasim yazar karşı karşıya öykü tarafından Irak doğumlu olan 11 koleksiyon.

Onun öykülerinin öncesi ve bugüne Hüseyin rejiminin yıkılmasından Irak'ta yaşayan karakterlerin travmatik deneyimler, hem de geçmişle aklımdan Iraklı mültecilerin bu kadar keşfedin.Hikayeler okuyucu ile sonsuz akıl oyunları oynayan bir paranoyak alegorik peyzaj unfolding, hayali ile gerçekçilik karışımı.

otuz beş genç Iraklı erkeklerde 'Berlin Truck' bir gıda nakliye kamyonunun arkasında Avrupa'da onları almak için bir Türk kaçakçı ödersiniz. Başka bir hikayede, yurtsever şarkı ud çalan besteci ve 'deli' gider alenen riske ailesi ve kendisi koyarak, din kınıyor. Ve 'Ali's Bag', İtalyan bir gözaltı merkezinde bir mülteci hikayesi, annesinin kemiklerini bir çanta tutunmuş, onun sorunlu aile yaşamına geri izlenir.

Blassan hikayeleri son derece rahatsız edici olan, okuyucu üzerinde kümülatif etkisi benzer başlık hikayenin anlatıcısı bir savaşla parçalanmış Irak mahalle anlatıyor bir 'büyük akıl hastanesinde' olmak için. Birlikte onlar ahlak, insanlık dışı ve gerçeğin doğasıyla ilgili rahatsız edici sorular ortaya koyuyor.

1 yorum:

  1. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil