19 Mayıs 2011 Perşembe

Mhp 3.kaset vakası, 3 kaset videosu izleyin

Sopa ve taşlar



tarafından Trezza Azzopardi
"Trezza Azzopardi's 'sopa ve taşlar', şemsiye başlık 'İkinci Nesil' başlığı altında beş bölümlük dizinin bir parçası olarak BBC Radio 4 yayınlandı.
Göçmenler (öncelikle romancılar dördü) çocuklarıdır Beş İngiliz doğumlu yazar hikayeler katkıda bulunmak istenmiştir; çıkan hikayeler gibi yazarların kökleri gibi çok farklı idi.
Ebeveynleri Ukrayna gelen ve Ukrayna da Traktörler Kısa Bir Tarih yazarı 'Sıcak Feet olması Önemi' farklı bir kültüre uyum sağlamış bir çocuğun girişimleri hakkında yazı yazdı Marina Lewcyka; Peter Ho Davies, zaten hakkında tam anlamıyla onun hikayesi 'Pirates' hakkında video korsanlığı ile ikinci nesil yaratmak yazdı bazıları daha önce yayın var öykü, onun yayınlanan koleksiyonları için bilinen; Rana Dasgupta hikayesi 'At' kelime ve Helen Oyeyemi gücü hakkındaydı anne ve babası 'vatan, Nijerya güzel manzara ile bir keşif yolculuğu hakkında yazı yazdı.
olan ilk romanı gizleme Yer idi yayını 'Kitap Bedtime at' ve 2000 yılında Booker Ödülü'nü ve James Tait Ödülü'ne aday Trezza Azzopardi, 1950'li yıllarda Galler geldi Malta aileden geliyor.
O ve UEA de Yaratıcı Yazarlık Kursu öğrencisi oldu şimdi yazar ve Norwich dersler. Onun ikinci romanı Me, 2004 yılında yayımlanan Unutmayın, ve şimdi o çok için çok yaygın bir sorun ışık tutuyor güçlü ve algı hikaye için ilham kaynağı olarak kullandı onu üçüncü romanı üzerinde çalışıyor.
Onun hikayesi 'sopa ve Stones'un kadar sadece 2000 kelime aktarılmaktadır olabilir ne kadar mükemmel bir örnektir. O derinliği, trajedi ve çözünürlüğe sahip bir hikaye geçmiş ve iç içe başarır. "Di Speirs, Yapımcı, Kaynaklar, BBC Radio 4.
BBC okuyun Di Speirs makale ve kısa hikaye ile çalışmak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder