19 Mayıs 2011 Perşembe

Liseli kız msnde orkidini çıkarıyor orkid ultra

Ama

tarafından Anne Donovan
Ama Anne Donovan, kim toplumsal bakıma bu karşılaştıkları sorunları vurgulamaktadır İskoçya'nın en yetenekli yazarlarından biri yeni bir kısa hikaye.
Anne Donovan, ödüllü romanı Buda Da yazarı, Artlink, marjinal topluluklar içinde çalışan Edinburg sanat kuruluşu tarafından parça yazmak için görevlendirildi.
Ancak, sorunları, duygu bazılarına bir ışık parlayan, bir bakıcı bir yaşam hayali görüntüsüdür ve kim öğrenme güçlüğü olan bireyler için bakım olanlar tarafından karşı karşıya sıkıntılarınızı.
Hikaye iki aylık bir süre içinde öğrenme özürlü kişilerin bakıcıları ile yazar tarafından harcanan zaman ile bilgilendirilir.
Bu etkileşimler sayesinde, Donovan önemseyen kişilerin hayatlarına bir içgörü kazanmıştır. Ortaya çıkan hikaye 'unutulmuş olanlar', kimin bakan bir yuvarlak-, genellikle ömür boyu, saat sorumluluğundadır overstretched bakıcıların güçlü ama yorgun lejyon bir ve etkileyen düşündürücü bir bakış olduğunu.
Ama, co-Artlink ve İskoç Kitap Güven, okuyucular ve yazarlar için ulusal ajansı tarafından yayımlanan, Donovan tarafından 'her yerde bakıcılar için' adamıştır.
Alison Stirling, Artlink de proje müdürü, şöyle konuştu: "Bu ve Artlink kurulmuş bir yazar yaklaşmıştır ilk kez biz derece Anne üretti öykü ve içinde o ön plana bu önemli konularda getirdi şekilde etkilendim oldum. Amacımız günlük okuyucuların zihinlerinde gerçek onlar yüz bakıcılar ve sorunları yapmak için birini bulmak. Anne kuşkusuz Ama bu başarmıştır oldu.
"Diye hikaye araştırma harcanan süre boyunca, Anne ve bazı yinelenen tema ve hayal kırıklıklarını eminim bakıcılar tanıyacak ve hikaye anlatıcı ile empati değilim. Kim kendi yaşamları ile bağlantı yapma, bir ömür boyu bakım harcayanların birçok yaygın gözlenen umarım okuyucular tanımladığı durumlarda yüksek bir anlayacaklar. "
'Ama' ile ilgili bazı yorumlar:
"Bu hikaye bizi dinlemiyorsun 'profesyoneller', onlar biz aşırı koruyucu ediliyor nasıl düşündüğünü vurguluyor. Biz onlar öğrenmek için hazır olmayan bir bilgi var. Belki de bu hikaye onları farklı düşünmeye yapacaktır." anne
"Bu bir deneme daha fazladır. Bu şekilde, ortak bir deneyimi vardır." bakım görevlisi
"Anne Donovan tarafından yazının gerçek bir yansıması ne kadar çok bizim 
ebeveynlerin hissediyorum ... "baş öğretmen
Anne Donovan roman Buda Da ve öykü koleksiyonu, Hiyeroglifler, Canongate tarafından yayınlanan her iki yazarıdır.
Buddha Da kısa ve Orange Ödülü, Whitbread İlk Roman Ödülü ve Yılın İskoç Defteri için listeye bu yıl Uluslararası IMPAC Dublin Edebiyat Ödülü için aday gösterildi. Bir İskoç Sanat Konseyi Ödülü aldı ve 2004 yılında Mauritius Le Prince Maurice Ödülü'nü kazandı.
Anne 1997 yılında Pazar Öykü Ödülü Macallan / İskoçya kazandı ve 2000 yılında bir Canongate Ödülü kazandı. O da radyo ve sahne için yazmıştır Buda Da film için senaryo üzerinde çalışıyor. O Glasgow yaşıyor.

1 yorum:

  1. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil