19 Mayıs 2011 Perşembe

kamerada ölü gibi beyaz tenli kadın soyunuyor

Ne zaman bir Awkward Yaş el yazması hâlâ, bu ödülü kazandı onun ardından 26 yaşındaki yazar Rus Ulusal Kitap. Basın mükemmel çeviri için Hesperus Alpin Okuma Hugh, onu neden görmek zor değil. gelmek başlangıçları en çarpıcı olan küsur sayfa, bu bir dışarı cehennem gibi karanlık, öfkeli, ve komik, kalça: Pelevin Victor Rusya bu yana elli Tartı altı sadece hikayeler üzerinden ve yüz bir.

Starobinets 'hikayeleri her şey kötü ve sapık bir smacks.korkunç kokusu kadar kalıp yetiştirilen bir arkadaşı ile bir isimsiz anlatıcı assuages ​​yalnızlık yetkililerin uyarıları; bir şanssız gazeteci biyolojik ölü kendini bulmak için uyanır, ve onun ölümü, onun cenaze kayıt bürokratik kabus yüzü vardır ve bölünme malını mülkünü, gizemli bir Ajansı müşterilerine yok etmek isteyen her kim hakkında unspeakably korkunç intikam bakiniz. başlık hikaye, bir ergen metamorfoz için güncelleştirmeleri Kafka bir yaş porno işkence, genç Maxim kendini bulduğu mesel olarak ... iyi, aslında ne kadar uzak vermek istemeyen yanı sıra, bu traumatising gerçekleştiğinde, incelemeyi gerçekten çok tartışmayı olmazdı. Yeter o HP Lovecraft kabus verecek ve Poe geri çubuğuna batırma göndermek demek.
Sonuç: Bu ve malzeme çatlama en rahatlatıcı yorgan ve bir hasta-kova erişimi olmadan okunamaz. yüksek edebi kampında bir ayak ve bir tür (ama asla jenerik) korku diğer ile Starobinets Rusya'nın karanlık ve saçma kalbine bir bükülmüş yol haritası, 21. yüzyıl Gogol olarak kendini kurar.

1 yorum:

  1. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil