19 Mayıs 2011 Perşembe

ipad programları , ipad program arşivi indir

Bu bir öykü koleksiyonu değil fikirleri kısa. O hayali kurgu her türlü okuyucuları için birleştirici bir güç haline gelecek büyük, heyecan verici hikayelerinden biri büyük kitap.


Çok kurgu ve Gaiman editörler-co için fazla varlık dikte tarafından tür, ayrım içinde sadece tek bir gerçek var Sarrantonio: kurgu. Hayali bir bölen gerçekçi ve Öyküleryazarların yaratıcı bazı en iyi kurgu orijinal koleksiyon çok bir bir dünya, hem de yeni yıldız's kurgu bir vitrin için bazı.

Joe Hill 'Merdiven üzerinde şeytanın kötü içine bir insanın iniş açıklar; Lawrence Block başka bir tür' Catch and Release "ve sokması alıcı bir yeteneği var ve deneyimli bir balıkçı anlatır; Joanne Harris antik tanrıların bir masal içinde örgüleri modern New York 'Manhattan Wildfire.

Ayrıca Neil Gaiman yeni bir kısa roman ve büyük fikir hikaye sunan Roddy Doyle, Chuck Palahniuk, Jodi Picoult ve Joyce Carol Oates gelen haberlerin, bu en çok hayran ve bir süre için kısa öyküler dışında eğlenceli antolojisi olduğunu.

1 yorum:

  1. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil