20 Mayıs 2011 Cuma

En iyi Türk Mafyalar,En tehlikeli türk mafyalar.

O on altı olduğunu. Yaşlı adam yine ona bakıyordu, ama o her zaman yaptığı gibi onu yok sayar. Diye sinirli, her zaman ağlayan yaşlı bir adam daha düşünmek daha önemli şeyler vardır.
     George bugün geliyor. Adamın onu mahkemeye sormak geliyor biliyor. O birkaç hafta kız kardeşi kur, ama bu hiçbir gitti. Kız kardeşi güzel, ama George uzun, koyu saçlı genç kıza omzunun üzerinden bakarak tutamadı. Bugün, onun için geliyor.
     O ön sundurma üzerine dışarı adım. Bir toprak yol, bağırmak içine tepeden aşağı alarak onu kapıdan yollar ve sonra o çamların bir koy içine kaybolur nereye dirsek etrafında. Bu çamların diğer tarafında yayılan Sandy Nehri ve sonra demiryolu ahşap köprü.
     Başını çevirir ve yaşlı adamın kucağında geçti elleriyle oturan, şimdi sundurma üzerinde olduğunu görür.

1 yorum:

  1. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil